Vervoer

PTQ-renault-master

Transportbedrijf in Turnhout

Bij ons transportbedrijf in Turnhout nabij Antwerpen staat de klant altijd centraal. PTQ Trans zorgt er altijd voor dat uw goederen veilig en in de beste staat aankomen bij uw klanten.

Hiervoor rekenen we op ons uitgebreid wagenpark en vele jaren aan ervaring. Of u nu binnen de Belgische grenzen blijft of internationaal in Europa wilt gaan; onze expressdienst brengt alles zo snel mogelijk op de juiste bestemming. Vertrouw op ons transportbedrijf in Turnhout.

Alles wat u nodig heeft van een transportbedrijf bij ons in Turnhout

24/24 staat ons transportbedrijf in Turnhout klaar om uw goederen, leveringen of zendingen naar de juiste bestemming te brengen. Zo rekent u zelfs op onze diensten in het weekend. Door onze ligging op de as tussen Antwerpen en Eindhoven zijn de opties voor internationaal vervoer ook uitgebreid. Ladingen van 1 tot 1500 kg zijn geen enkel probleem voor onze koeriersdienst en wij bespreken met u de diverse mogelijkheden. Zo geniet u te allen tijde van het beste vervoer voor uw kostbare goederen bij ons transportbedrijf in Turnhout.

Laat ons team weten wat u nodig heeft

Wilt u de diensten van ons transportbedrijf in Turnhout inschakelen voor uw goederen en producten? Dan staan we altijd klaar om u zo snel mogelijk te helpen! Neem contact met ons op door te bellen naar +32 14 652565.

Europa

Koeriersdienst in België

Bij een koeriersdienst in België vertrouwt u het liefst op een partner met wie u aangenaam samenwerkt. Deze koerier zorgt ervoor dat elke levering die u aan hen toevertrouwt snel en in de beste staat bij de klant aankomt.

Daarbovenop zou u het liefst op elk moment van de dag en zelfs in het weekend een product voor vervoer willen aanbieden. Bij PTQ Trans te Turnhout, nabij Antwerpen, bieden we dit allemaal aan! Bij onze koeriersdienst in België weten we telkens zowel u als uw klant tevreden te stellen met een vlotte levering.

Een flexibele en snelle koeriersdienst in België en daarbuiten

Als koerier in België weten we dat een levering tegenwoordig snel moet gebeuren. Omdat wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, is het geen probleem om uw product of goederen veilig en vlot naar hun bestemming te brengen. Reken hierbij op een spoedkoerier die met u kijkt naar de mogelijkheden om een snel transport te verzorgen.

Wenst u de landsgrenzen van België over te steken via onze koeriersdienst? Dan staan wij eveneens klaar om internationaal vervoer te verzorgen. Omdat ons bedrijf gelegen is op de as tussen Antwerpen en Eindhoven, zijn er vele opties om uw pakket te transporteren. Bespreek uw wensen met ons team en schakel onze koerier in België in.

Informeer bij onze medewerkers

Wilt u onze koeriersdienst inschakelen om uw vervoer binnen of buiten België te organiseren? Dan horen we graag wat u in gedachten heeft.

Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar +32 14 652565 en wij kijken meteen naar de mogelijkheden. Stel eveneens al uw mogelijke vragen, wij beantwoorden deze graag!

Contacteer ons snel en wij vervoeren snel! +32 14 652565